About

Det har ikke vært enklere å endre din strømleverandør til noen miljøvennlig kraft. Likevel vil du finne nivåer av miljøvennlig kraft, og du kan vanligvis velge fra en kombinasjon av vanlig og miljøvennlig og 100% alternativ energi.

Uansett hva etikk er om opprinnelsen fra den kraften du bruker, er kostnadene kommer til å være sterkt relatert deg som er antatt av mange at alternativ energi er kostbart som ved å bytte sin leverandør til miljøvennlig kraft vil de møte større vanlige regninger.

stromtest-27

Feil! Typer av disse kildene er solcellepaneler, tidevannskraft, vindturbiner samt vannkraft, som er svært rimeligere enn atomkraftverk og kan være mindre kostnadskrevende enn tradisjonelle ikke-fornybare energikilder som for eksempel olje eller kull-drevet elecytricity generatorer.

Likevel, sikkert du vil surrey tror forsiktig bør du bli tilbudt muligheten til å variere din strømleverandør til noen miljøvennlig selskap som tilbød valget mellom 100% alternativ energi eller en kombinasjon av de to, kan du ikke? Tydeligvis du hadde – med visse forbehold.

Advertisements