Velg riktig strømleverandør og spar miljøet

Det er ikke til å legge skjul på at ulike strømleverandører får strøm fra forskjellige kraftselskaper. Noen er mer miljøvennlige enn andre, enkelte har dager med hele 100% fornybar energi produsert. Med klimautfordringer verden står for nå er det viktige at forbukere velger strømleverandører som er opptatt av at strømmen er miljøvennlig.

Det er mange strømleverandører å velge mellom. Nye selskaper som tilbyr mer miljøvennlige valg skaper seg selv. Disse revolusjonerende nye bedrifter er lovende å akseptere kraftbransjen med strøm, ikke bare gi deg nye alternativer, men hjelper deg å spare litt penger også.

stromtest-4

Strømpriser og leverandører

Du bør begynne med å se på hvilken strømselskap du har nå og hvor de får elektrisitet fra. Ta en titt på noen tidligere regninger og finn ut hvor mye strøm du bruker hver måned. Ta en titt på hva du bruker i kilowatt hver time. Sammen med hvor mye strøm du bruker, disse regningene inneholder også informasjon som du kan ha til å levere når du velger å bytte til billigere strømleverandør.

Hvis du har gjort beslutningen om at bytte strømleverandører kan være den beste merkevaren der ute, kan du forberede deg på bryteren. Begynn ved å gå på www.strømtest.no for å finne den billigste strømleverandøren. Bestill strømavtale hos den beste strømleverandøren. Husk det kan ta en stund for elektrisitet å stamme fra den splitter nye leverandøren, som det er en periode som er nødvendig for å behandle ny kontrakt.

stromtest-3

Hvor blir strøm brukt 

Apparatet er en viktig del av det elektriske oppsettet. Å vite litt om det kan nytte å gjøre overgangen smidig. Standard mekaniske målere nå erstattet med nye smarte målere, som fritt viser hvor mye strøm du bruker.

I tillegg holder de muligheten til å snakke med anlegget leverandøren for å kunne registrere din bruk, eller hvis det skulle oppstå problemer med strøm leveransen. En grunnleggende fordel med denne måleren er det faktum at bare ved å forstå hvor mye energi utnytte, føler deg mer bevisst på når du slår på lysbryteren.

Solenergi paneler vil også bli mer og mer vanlig i Norge hjem. Solenergi paneler gir en ren, alternativ energikilde du kan bruke til å supplere din nåværende strømforbruk. Ved å benytte solenergi paneler i løpet av dagen og konvensjonell kraft i løpet av natten, vil du være i stand til å redusere regningen din med 50%. Dessuten kan den kraften du får ved hjelp av solenergi paneler enten lagres eller tilbys til strømselskapet. Den gir en utmerket mulighet ikke bare til å kutte kostnader, men i tillegg redusere utslippene.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s